Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Bleach – mentőakció a Lelkek világába

A Bleach anime már az első perctől kezdve tartogat meglepetéseket, ugyanis egy halandó fiúból nagyon hamar halálisten lesz, egy halálistenből pedig halandó. Akaratuk ellenére helyet cserélnek, és elindul egy fergeteges és vérrel teli kaland.

Bleach – mentőakció a Lelkek világába

Barátokat próbára tevő kaland

Rukia megmentésére 3 segítőtársa is akad Ichigónak, ebből kettő különleges képességek birtokában lévő ember, míg a harmadik a halálistenek ősi ellensége, akik a lelkeket nem begyűjtik, hanem elpusztítják. Természetesen nem nagyon akad ellenfelük, végigharcolják a Lelkek világát és megmentik a lányt a börtönéből. Ezután persze nincs vége a sorozatnak, mert egy következő szintre lép, ugyanis megismerkednek a Bountokkal. A Bountok a vámpírokhoz hasonlatosan emberi lelkekkel táplálkoznak, hogy életben maradhassanak, akik nem nagyon szeretik a halálisteneket. Nyilván a végeredmény itt is mészárlás lesz, a harc elkerülhetetlen.

A Bleach anime nem finomkodik, hiszen a karaktereket díszítő hatalmas kardok nem sokat pihennek a hátukon. Rengeteg csata, akció és dráma. Kiderül, hogy Aizen halála csupán megrendezett volt, és valójában az volt a terve, hogy Rukia kivégzése után megkaparintson egy különleges erejű szerkezetet, amely segítségével isteni képességekre tehetne szert. Mivel a terve nem sikerült, Ichigónak és csapatának szembe kell nézniük Aizennel és csatlósaival is. Aizen emberszerű külsőt ölt, különösen erős, kiképzett lidérceivel, az Arrancarokkal, akik sokkal erősebbek egyenként is, mint a halálistenek. A feladat már lassan lehetetlennek tűnik, ám a Vaizardok a segítségükre sietnek, akik megtanítják Ichigónak, hogy miként tudja uralni a lelkében lakozó lidércet, és hogyan szálljon szembe az Arrancarok tíz legerősebb harcosával.

Aizen ismét elérte a célját, mert amíg ők hadakoznak egymással, rátámad Ichigó városára, megöli az élő embereket, és megkaparintja a lelküket, hogy azok felhasználásával kaput nyisson a lelkek királyának palotájához, és vele végezve a helyébe lépjen...

Címke: Bleach anime
Dátum: 2019-12-17