Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Hírek

Bleach – mentőakció a Lelkek világába

A Bleach anime már az első perctől kezdve tartogat meglepetéseket, ugyanis egy halandó fiúból nagyon hamar halálisten lesz, egy halálistenből pedig halandó. Tovább »

Címke: Bleach anime
Esküvői vőfély

Amikor a szerelmes pár elhatározza, hogy összeházasodnak, a lakodalomra érdemes felkérni valakit, aki helyettük irányítja, bonyolítja az események sorrendjét, a hangulatot fenntartja. Tovább »

Címke: Esküvői vőfély
Esküvői helyszínek

Ha egy pár úgy dönt, hogy összekötik az életüket, sok mindent át kell gondolniuk, számba kell venniük, amikor az esküvőnek helyszínt választanak. Tovább »

Címke: Finom vacsora
Esküvői menü

Amikor egy jegyespár az esküvőére készül, az esküvői menü kérdésével is szembekerül. Itt is sok szempontot kell figyelembe venni. Tovább »

Címke: Megbízható partnerek
Linkmarketing vs. Google Ads?

Nagyon sok weblap tulajdonos felrakja magának azt a kérdést, hogy melyikbe érdemesebb több pénzt fektetni: a Google Ads fizetett hirdetésekbe, vagy az organikus találatokat biztosító linképítésbe? Tovább »

Címke: Linkmarketing
Keresőoptimalizálás havidíj nélkül?

A keresőoptimalizálásról sok tévhit kering az interneten. Az egyik ilyen, hogy évekig kell fizetni érte havonta valakinek. Aki ezt állítja, annak az a célja, hogy jól megtömje a zsebét. Tovább »

Címke: Keresőoptimalizálás Győr
Vége a sablonos webáruházaknak?

Ma már minden területen sok a konkurencia, és így van ez a webáruházaknál is. Ezzel nincs is baj, de azzal igen, hogy a legtöbben bérlik, vagy valamilyen ingyenes rendszert használnak. Tovább »

Címke: Webáruház készítés
Programozás tudás online tanfolyammal?

Nagyon sok online tanfolyam van már a világhálón, de a c-programozas.hu kurzusai nem olyanok, mint a megszokott online kurzusok. Tovább »

Címke: C programozás
Gyors kiszolgálású laptop szerviz

Biztosan sokan voltak már úgy, hogy elromlott a laptop vagy a számítógép, és gyors segítségre volt szükség, de a környék szakemberei csak több napos határidőkkel vállalták a feladatot. Tovább »

Címke: Laptop szerviz Tatabánya
Weboldal készítés egyedi igények szerint

Manapság már igazán nem egyszerű olyan csapatot találni, akik olyan weboldalt készítenek, amit az ügyfelek megálmodnak. Nagyon sok a sablonos és unalmas oldal. Tovább »

Címke: Weboldal készítés
Online marketing lehetőségek

Ma már mindenki az interneten lóg, és nagyon sok időt töltenek a gép előtt. Éppen ezért nem érdemes figyelmen kívül hagyni az online marketingben rejlő lehetőségeket. Tovább »

Címke: Online marketing
Hogyan érdemes használni a Netflix-et?

A csatorna nagy reklámja az, hogy egy hónapig ingyen lehet használni, majd utána már keményen fizetni kell. Maga az elképzelés nem lenne rossz, csak nem mindenki számára egyértelmű a használata. Tovább »

Címke: Filmek
A játéktesztek valóban hasznosak?

Sokan azt hiszik, hogy ha előre megnéznek egy végigjátszást, akkor már mindent tudnak a játékról, pedig nem feltétlen az a céljuk a készítőknek, hogy minden titkot bemutassanak a játékokról. Tovább »

Címke: Játéktesztek
Magyar lakodalmas népszokások

Az esküvőhöz, lakodalomhoz nagyon sok népi hagyomány, magyar népszokás kapcsolódik. Ezek közül kedvére válogathat a fiatal pár, hogy ők mit szeretnének a saját lakodalmukon. Tovább »

Címke: Profi vállalkozások
Menyasszonyi ruha kölcsönzése

Esküvőre készülve a menyasszony legfontosabb dolga a ruha kiválasztása. Két szempontot kell az elején tisztázni: kölcsönözni vagy varratni szeretné a ruháját. Tovább »

Címke: Hasznos tanácsok
Menyasszonyi ruha varrása

Amikor egy lány az esküvőjére készül, szeretné emlékezetessé, különlegessé varázsolni azt a napot. Ehhez fontos kellék az esküvői ruha. Tovább »

Címke: Megbízható hírek