Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Számítástechnika

Megbízható vállalkozások

A weboldal készítés, az online marketing, a weblap keresőoptimalizálás, az egyedi szövegírás nem egyszerű feladatok. Tovább »

Címke: Megbízható vállalkozások
Menő állás az ingyenes Java tanfolyam után?

Ha valaki szeretne egy jól fizető állást, és nem áll messze tőle a programozás, akkor már csak egy kis kitartás és szorgalom kell ahhoz, hogy elérje a célját. Tovább »

Címke: Ingyenes Java tanfolyam
Linkmarketing vs. Google Ads?

Nagyon sok weblap tulajdonos felrakja magának azt a kérdést, hogy melyikbe érdemesebb több pénzt fektetni: a Google Ads fizetett hirdetésekbe, vagy az organikus találatokat biztosító linképítésbe? Tovább »

Címke: Linkmarketing
Keresőoptimalizálás havidíj nélkül?

A keresőoptimalizálásról sok tévhit kering az interneten. Az egyik ilyen, hogy évekig kell fizetni érte havonta valakinek. Aki ezt állítja, annak az a célja, hogy jól megtömje a zsebét. Tovább »

Címke: Keresőoptimalizálás Győr
Vége a sablonos webáruházaknak?

Ma már minden területen sok a konkurencia, és így van ez a webáruházaknál is. Ezzel nincs is baj, de azzal igen, hogy a legtöbben bérlik, vagy valamilyen ingyenes rendszert használnak. Tovább »

Címke: Webáruház készítés
Programozás tudás online tanfolyammal?

Nagyon sok online tanfolyam van már a világhálón, de a c-programozas.hu kurzusai nem olyanok, mint a megszokott online kurzusok. Tovább »

Címke: C programozás
Gyors kiszolgálású laptop szerviz

Biztosan sokan voltak már úgy, hogy elromlott a laptop vagy a számítógép, és gyors segítségre volt szükség, de a környék szakemberei csak több napos határidőkkel vállalták a feladatot. Tovább »

Címke: Laptop szerviz Tatabánya
Weboldal készítés egyedi igények szerint

Manapság már igazán nem egyszerű olyan csapatot találni, akik olyan weboldalt készítenek, amit az ügyfelek megálmodnak. Nagyon sok a sablonos és unalmas oldal. Tovább »

Címke: Weboldal készítés
A játéktesztek valóban hasznosak?

Sokan azt hiszik, hogy ha előre megnéznek egy végigjátszást, akkor már mindent tudnak a játékról, pedig nem feltétlen az a céljuk a készítőknek, hogy minden titkot bemutassanak a játékokról. Tovább »

Címke: Játéktesztek