Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Hasznos tanácsok

Felkészülés az emelt szintű informatika érettségire

Az informatika érettségi feladatok közül a programozással kapcsolatos példák a legnehezebbek. Az biztos minél előbb kezdik el, annál nagyobb eséllyel szereznek jó jegyet. Tovább »

Címke: Informatika érettségi feladatok
Releváns látogatók szerzése

Ma már szinte minden vállalkozónak van saját weboldala, akinek meg nincs, szeretne. A releváns látogatók szerzése egy bonyolult, sokrétű feladat. Tovább »

Címke: Releváns látogatók szerzése
Hogyan lehet szert tenni a profi linkekre?

A 21. században fénykorát éli a keresőoptimalizálás, hiszen minden vállalkozó szeretne jó helyre kerülni weboldalával a Google keresési listájában. Tovább »

Címke: Profi linkek
Hol lehet értesülni az aktuális üzleti hírekről?

A vállalkozói közeg ma már egyre telítettebb. Egyre több új konkurens jelenik meg a piacon, a régiek pedig arra törekszenek, hogy az eddigieknél is sikeresebbek, jövedelmezőbbek legyenek. Tovább »

Címke: Üzleti hírek
Webáruház elemzés során végzendő feladatok

A nagyobb forgalom elérése érdekében az értékesítők webáruházat hoznak létre. Könnyen meglehet azonban, hogy hiába minden erőfeszítés. Tovább »

Címke: Webáruház elemzés
Érdemes beruházni a prémium szolgáltatásra?

A weboldal tulajdonosok arra törekszenek, hogy a weblapjuk kellő látogatottságra tegyen szert, a forgalom pedig egyre nagyobb és nagyobb legyen. Tovább »

Címke: Prémium szolgáltatások
Miért van szükség egyedi szövegírásra?

A világhálón nap, mint nap jelennek meg a vállalkozók által létrehozott weboldalak, amikre rendszeresen kell tartalmat gyártaniuk. Tovább »

Címke: Egyedi szövegírás