Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Hogyan érdemes használni a Netflix-et?

A csatorna nagy reklámja az, hogy egy hónapig ingyen lehet használni, majd utána már keményen fizetni kell. Maga az elképzelés nem lenne rossz, csak nem mindenki számára egyértelmű a használata. Sok a film és a sorozat, amik között nehéz keresni. Valóban megéri az előfizetés?

Hogyan érdemes használni a Netflix-et?

Saját magát reklámozza főképp

Az világos, hogy a saját szekerét tolja mindenki, ez alól a Netflix sem kivétel. A kezdőlapon telis-tele van saját gyártású tartalmakkal, és arra akarja rávenni a nézőket, hogy azokat nézzék elsősorban. A keresés eléggé nehézkes, mert nem egy felhasználóbarát csúszkát alkalmaztak a készítők a filmek lapozására.

Néhány hasznos tanács

  • Aki a legújabb filmeket keresi, annak türelmesnek kell lennie, mert fokozatosan töltik fel a kínálatot a készítők, és nem csak új, hanem régi klasszikusok is kerülnek fel az oldalra. Aki feliratkozik az értesítésekre, annak hetente küldi a rendszer a felkerülő friss filmeket.
  • Az értékeléseknek nem szabad bedőlni, sok a negatív kritika. Ha valakinek tetszik egy film bemutatója, az nézze is meg.
  • A kereséshez türelmesnek kell lenni. Érdemes szűrni a kínálatot, téma szerint is, hogy hamarabb megtalálható legyen a keresett film, valamint az oldal tetején van egy szabad szavas kereső, ami szintén lecsökkentheti a keresési időt.
  • Az előfizetés bármelyik hónapban megszakítható, csak a beállítások menüben le kell kapcsolni a folyamatos kártyaterhelést.

Megéri?

Mindenesetre akinek van havi 2500 Ft feleslege, érdemes előfizetni, hiszen rengeteg feliratos film és sorozat található a rendszerben, amik Magyarországra másképp nem jutnak el. A kikapcsolódás mellett nyelvtanulásra is kitűnően alkalmas, hiszen a legtöbb film angol szinkronnal nézhető (magyar szinkron abszolút nincs, csak felirat).

Címke: Filmek
Dátum: 2019-06-14