Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Hogyan lehet szert tenni a profi linkekre?

A 21. században fénykorát éli a keresőoptimalizálás, hiszen minden vállalkozó szeretne jó helyre kerülni weboldalával a Google keresési listájában. Ehhez azonban több dologra is oda kell figyelni, például a weblap felépítésére, az oldalon szereplő szövegek tagolására, tartalmára, és mindemellett a linkszerzésről sem szabad megfeledkezni.

Hogyan lehet szert tenni a profi linkekre?

Regisztrálás linkkatalógusokba

A profi linkek megszerzésének egyik lehetséges módja a linkkatalógusokba történő regisztrálás. Ez jó lehetőséget kínál arra, hogy a weblap üzemeltetők erős oldalakról szerezzenek az övékre mutató hivatkozásokat. Ugyanakkor ez a megoldás nem a legköltséghatékonyabb, a regisztrációnak ugyanis borsos ára van. Minél látogatottabb a linkkatalógus, annál drágábbak az ott szerezhető linkek.

Saját blogok indítása

Egy másik megoldás a saját blogok indítása. Ez esetben a vállalkozók kedvük szerint irányíthatják az olvasók figyelmét az általuk kínált termékekre, szolgáltatásokra, és a bejegyzésekben saját maguk helyezik el a linkeket. Az egyetlen hátránya, hogy több év is eltelhet addig, míg sikerül felfuttatni a blogokat annyira, hogy az onnan származó hivatkozások valóban értékesek legyenek.

Vendégblogolás más oldalain

Sokan úgy tesznek szert a profi linkekre, hogy élnek a vendégblogolás lehetőségével. Adott esetben ugyanis lehetőség van arra, hogy hivatkozással lássák el az általuk ír szövegeket. Ez a módszer kétségkívül kevesebb időt és energiát igényel, mint a saját blogok indítása, de ez esetben is munka van a szövegírással. Ahhoz, hogy a linképítés eredményes legyen, hetente legalább egy bejegyzést el kell készíteni.

Ha pedig egyik lehetőség sem bizonyul sikeresnek, akkor még mindig ott vannak a hozzáértő szakértők, akiktől segítséget lehet kérni.

Címke: Profi linkek
Dátum: 2020-03-01