Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Programozás tudás online tanfolyammal?

Nagyon sok online tanfolyam van már a világhálón, de a c-programozas.hu kurzusai nem olyanok, mint a megszokott online kurzusok. Nem előre felvett anyagok, hanem interaktív online képzés valós időben, ahol a tanár és a diák egy képernyőt néznek. Ez a fajta programozás oktatás szinte olyan, mintha a tanár a diák mögött állna, a hatékonysága kimagasló.

Programozás tudás online tanfolyammal?

Programozás oktatás 11 év tapasztalattal

A C programozás nem mai dolog, de minden idők legszélesebb körben használt programozási nyelve. Segítségével könnyen meg lehet tanulni programozni, hiszen nem túl bonyolult eszközkészlettel rendelkezik, és szinte minden programozási probléma megközelíthető vele. Könnyen kezelhetőek a ciklusok, feltételek, tömbök, függvények, és mivel a C harverközeli nyelv, a mutatók segítségével elérhetővé válik a dinamikus memóriakezelés és az ebből adódó fájlkezelés, valamint a dinamikus adatszerkezetek megvalósítása (fa és lista).

Az oktatás kevés elméletet tanít, inkább a gyakorlaton keresztül vezeti be a diákokat az új anyagrészekbe. Így kevésbé válik unalmassá és vontatottá egy óra, ami különösen fontos, főképp egy online képzésen, ahol a diák és a tanár nincsenek egy helyen. Az eddig tapasztalatok alapján nagyon jól működnek a c-programozas.hu képzései, hiszen a kurzusokat elvégző diákok programozóként helyezkedtek el, és olyan ismeretanyagot kaptak, aminek a segítségével zökkenőmentesen veszik a problémamegoldással járó kihívásokat.

A C nyelv annak ellenére, hogy régi, még elég sok helyen hasznát veszik. Ha középiskolásként kezdi valaki a programozást, akkor az emelt szintű érettségin és az egyetemen is nagy hasznát veheti. Ha pedig a munkahelyeket vesszük figyelembe, akkor a robotika és az ipari automatizálás területén elterjedt a használata.

Címke: C programozás
Dátum: 2019-07-10