Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Menő állás az ingyenes Java tanfolyam után?

Ha valaki szeretne egy jól fizető állást, és nem áll messze tőle a programozás, akkor már csak egy kis kitartás és szorgalom kell ahhoz, hogy elérje a célját. Napjainkban a Java az egyik legkeresettebb programnyelv, ráadásul a trendek azt mutatják, hogy a népszerűsége évről évre nő. Azok, akik belefektetik az idejüket és energiájukat a tanulásba, azok biztosan “jó nyelvre tesznek”, a jutalmuk pedig egy biztos lábakon álló, megbecsült szakma.

Menő állás az ingyenes Java tanfolyam után?

Java fejlesztő

Ma az egyik legnépszerűbb szakma a Java fejlesztő, amihez indulásnak az ingyenes Java tanfolyam tökéletes választás. A cégek rendszerint korszerű eszközöket, technológiákat biztosítanak a munkavégzéshez, és arra is gondot fordítanak, hogy a dolgozóik folyamatos képzéseken, továbbképzéseken vegyenek részt. Sok esetben nem csak hazai, hanem nemzetközi projektekben is részt vesznek, és egyénre szabott munkarendszerben dolgoznak. Mennyit keres egy Java fejlesztő? Ez cégtől, illetve régiótól függően változik, de a hazai adatok átlaga alapján a bérsáv 415 968 és 917 413 forint között mozog.

Rendszergazda

Magyarországon sok cég van, ahol az informatikai feladatok teljeskörű ellátására rendszergazdát alkalmaznak. Ha valaki erre a pályára készül, akkor is érdemes lehet elvégezni az ingyenes Java tanfolyamot, hiszen sok vállalat ezt a programnyelvet használja, a vezetők pedig olyan jelentkezőt választanak, aki ért hozzá. Adott esetben a Java nyelv ismerete nem feltétlenül elvárás, de mindenképp előny, főleg, ha valaki idővel feljebb szeretne jutni a szervezeti hierarchiában. Mennyit keres egy rendszergazda? Természetesen ez esetben is sokat nyom a latba, hogy melyik cégnél, illetve az ország melyik területén helyezkedik el az illető, de a pozíciót betöltők átlagosan 270 761 - 624 328 forint közötti bért kapnak.

Címke: Ingyenes Java tanfolyam
Dátum: 2020-01-18