Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Menyasszonyi ruha kölcsönzése

Esküvőre készülve a menyasszony legfontosabb dolga a ruha kiválasztása. Két szempontot kell az elején tisztáznia magában a házasulandónak, hogy kölcsönözni vagy varratni szeretné a ruháját.

Menyasszonyi ruha kölcsönzése

Kölcsönzés esetén a ruhaszalonokban előre egyeztetett időpontban tud próbálni a leendő megrendelő. Ebben az időpontban csak vele foglalkoznak, odafigyelnek rá, és közösen, az elképzeléseket figyelembe véve és az egyedi stílus felderítése után választanak a modellek közül, amiket aztán tud próbálni a kölcsönző. Itt is különös figyelmet fordítanak a menyasszony fejében megjelenő álom ruhára, hogy tényleg olyanra essen a választás, ami mutatja a hölgy egyéniségét, stílusát. Nagyon fontos figyelembe venni, hogy a testalkathoz és a megrendelő személyiségéhez is passzoljon a kiválasztott ruha, mert hiába tetszik a menyasszonynak egy darab, ha rajta viszont nem áll jól, esetlen benne vagy a személyiségéhez túl hivalkodó.

Előnyei

Rengeteg már meglévő modellből választhat az ember. Teljesen a megrendelő igényeit nézve segít a kiszolgáló személyzet. Tanácsokat és tapasztalatokat is szívesen megosztanak. A kiválasztott modellhez tartozó kiegészítőket is lehet kölcsönözni. A ruhát teljesen méretre igazítják, tisztítják, vasalják, előkészítik a nagy napra. Általában péntektől hétfőig lehet kölcsönözni, de egyedi igények esetén ahhoz is alkalmazkodik a szalon, mindenben rugalmasan a megrendelőért vannak. Ha döntésre jut a hölgy, már rögtön a próbáláskor le is foglalhatja a ruhát, ezzel biztosítva, hogy a kiválasztott modellt ne vigye el más előle. Külön előny, hogy helyszíni próbálás előtt a honlapon nézelődve már előre lehet jelezni a szalonnak, hogy milyen stílusú modellek tetszenek a próbálónak, így a személyzet a megbeszélt időpontra már elő is tudja készíteni azokat a ruhákat a megadott méretben, így gyorsabb kiszolgálást tudnak biztosítani. Ha valaki a kölcsönzés mellett dönt a menyasszonyi ruhája esetén, nem lesz gondja a tárolással sem.

Bérlés esetén a gyors, rugalmas, személyre szabott kiszolgálás mellett a nagy választék is előny. Ha a menyasszonynak nagyon megtetszik a ruha modellje, megvásárlásra is van lehetőség.

Címke: Hasznos tanácsok
Dátum: 2019-05-23