Inkább legyünk különlegesek együtt, mint átlagosak külön!
Esküvői kisokos, nem csak házasulandóknak

Weboldal készítés egyedi igények szerint

Manapság már igazán nem egyszerű olyan csapatot találni, akik olyan weboldalt készítenek, amit az ügyfelek megálmodnak. Nagyon sok a sablonos és unalmas oldal, amiknek azon kívül, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák a tulajdonosukat, más szerepük nem nagyon van. Lassúak, nehéz őket karbantartani és még drága is az elkészítésük. Mi a megoldás?

Weboldal készítés egyedi igények szerint

Egyedi weboldalkészítés a ReelWeb által

A ReelWeb által készített egyedi weboldalak teljesen egyedi igények szerint készülnek, és a tervezést is külön szakember végzi el, unalmas sablonok nélkül. Náluk nem kell kompromisszumot kötni, hiszen minden úgy zajlik, ahogy annak mennie kell. A megállapodás után elkészülnek az első látványtervek, majd egy demó oldal, amin a megrendelők éles környezetben is megtekinthetik leendő weblapjukat. Természetesen ebben a munkafázisban bármilyen javítási igény vagy ötlet megvalósítható.

A weboldal készítés az átadással zárul, amikor is a demó weboldalt áttöltik a megrendelő által kijelölt szerverre, és elvégzik a szükséges beállításokat. Ezt követően ritkán áll meg a munka, hiszen az online marketing feladatokat is be kell ütemezni. A csapatban külön szakemberek foglalkoznak ezzel a területtel, és igény szerint elvégzik a keresőoptimalizálást, a közösségi oldalak létrehozását és kezelését, a Google Ads fiók menedzselését, és szükség esetén a hírlevelek szerkesztését és kiküldését is.

Aki sok webes szolgáltatást szeretne igénybe venni egy helyen, annak érdemes a ReelWeb csapatát választania, hiszen nincs olyan webes munka, amit ne végeznének el. Közel 20 szakember dolgozik nap mint nap azon, hogy kielégítsék a felmerülő igényeket, és hogy minden ügyfelük a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesüljön.

Címke: Weboldal készítés
Dátum: 2019-07-02